Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bartholomeos'tan Sarı'ya teşekkür mektubu

Bartholomeos

17 Ekim 2014 günü, Erdek Kirazlı Manastır'da bir yine katıldıktan sonra Zeytinliada ve Ocaklar Mahallesi'ndeki kiliseleri ziyaret eden İstanbul Fener Rum Patriği İ. Bartholomeos...

17 Ekim 2014 günü, Erdek Kirazlı Manastır’da bir yine katıldıktan sonra Zeytinliada ve Ocaklar Mahallesi’ndeki kiliseleri ziyaret eden İstanbul Fener Rum Patriği İ. Bartholomeos, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’ya bir mektup göndererek, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. Bartho-lomeos’un, Sarı’ya gönderdiği mektup şöyle:
“Sayın Hüseyin Sarı,
Kirazlı Manastır’da ayin icra etmek üzere Erdek’i ziyaretimizde bizlere gösterdiğiniz candan ilgiye, refakat etme inceliğinize, zarif hediyelerinize ve öğle yemeği davetinize candan teşekkür ederiz.
Ayinimize katılanlar, derin manevi tatmin ve unutulmaz anılarla Erdek’ten ayrıldılar. İcra ettiğimiz ayinin, ilçenizdeki kültürel, tarihi ve doğal zenginliklerin tanıtımına da fayda sağlayacağı kanaatindeyiz. Bu vesileyle, sizleri Patrikhanemizde ağırlama arzumuzu ifade eder, sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.”



saip süzen
9.11.2014 11:36:08
Baskanimiz bizi gururlandirdi boyle ilişkilere erdegimizin çok ihtiyacı var vesile olan herkese tesekkurler

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı